Γιορτή 17ης Νοεμβρίου

Εορταστική εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ο εορτασμός της Επετείου της 17ης Νοέμβρη ξεκίνησε με την προβολή video με θέμα η βραδυά της εισβολής μέσα από τα μάτια ενός γάτου και τίτλο "12410 + 1 τριαντάφυλλα".

Στη συνέχεια περιελάμβανε ως κορμό το χρονικό της εισβολής στο Πολυτεχνείο με την αφήγηση των γεγονότων των ημερών 14 έως και 17 Νοέμβρη όπως εξελίχθηκαν ώρα την ώρα και λεπτό το λεπτό με την παρεμβολή δραματοποιημένων αποσπασμάτων απίο τη θεατρική ομάδα που απαρτίζεται από μαθητές και μαθήτριες και των τριών τάξεων του σχολείου μας, αλλά και των τραγουδιών: "Για την Ελλάδα" Μουσική - Στίχοι: Σωκράτης Μάλαμας, "Στη συγκέντρωση της ΕΦΕΕ" Μουσική - Στίχοι: Διονύσης Σαββόπουλος, "Τίποτα δεν πάει χαμένο" Μουσική: Μάνος Λοϊζος - Στίχοι: Μανώλης Ρασούλης, "Πάντα θα ξημερώνει" Μουσική - Στίχοι: Αλκίνοος Ιωαννίδης από τη χορωδία του σχολείου μας.

Υπεύθυνη για το στήσιμο και την οργάνωση της γιορτής η κ. Βαλσαμίδου Ζ. ΠΕ 06 που ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους τον κ. Χαλικιά, την κ. Τζαρδή, τον κ. Γιώτα, την κ. Καραγιάννη, την κ. Σίμηνα και τον κ. Σταματιάδη.

Πρόσθετες πληροφορίες