26-5-2015: Διαγωνισμός Φωτογραφίας Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς

Τον Μάϊο του 2015, η μαθήτρια μας Θέκλα Λαζάρου από την Α΄Λυκείου πήρε μέρος στον φωτογραφικό διαγωνισμό με τίτλο «Πειραιάς- Θάλασσα- Λιμάνι. Ιστορία και εξέλιξη».

foto 1
Το διαγωνισμό αυτό διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, συμμετείχε με το Δήμο Πειραιά, στη διοργάνωση «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας- Πειραιάς 2015», που έλαβε χώρα στην πόλη μας, από τις 28 έως τις 31 Μαΐου, με μια σειρά δράσεων, όπως ο διαγωνισμός βράβευσης της καλύτερης «γαλάζιας» φωτογραφίας, η λειτουργία περιπτέρου, κ.ά.

foto 2
Στο φωτογραφικό διαγωνισμό, σκοπός του οποίου ήταν η ενθάρρυνση της συμμετοχής σε τέτοιου είδους σημαντικές εκδηλώσεις με πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον, μπορούσαν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις του Πειραιά, οργανώσεις εργοδοτών και εργαζομένων, μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές.

imeres thalasas 2015
Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαΐου, με στόχο να τονίσει τον ζωτικό ρόλο που παίζει η θάλασσα στη ζωή των πολιτών, αλλά και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

moutsopoulou

Κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα σε διαφορετική πόλη ? λιμάνι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο Πειραιάς ήταν η τιμώμενη πόλη για το 2015.

foto 4

Η Θέκλα έλαβε μέρος στο διαγωνισμό με μια σειρά φωτογραφιών. Με τις εικόνες αυτές αποτύπωσε ένα μέρος της ιδιαίτερης ομορφιάς της πόλης μας.

Της δίνουμε συγχαρητήρια για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό αυτό!

Πρόσθετες πληροφορίες