3-4-2017: Επίσκεψη στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, αντιπροσωπεία 12 μαθητών του σχολείου μας επισκέφτηκε το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά.

logo xatzikiriakio1

Η επίσκεψη προγραμματίστηκε ύστερα από επικοινωνία με τη Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Ιδρύματος κ.Κατσιλιέρη Αναστασία.

Οι 12 μαθητές που αντιπροσώπευσαν το σχολείο μας ήταν:

  • από τη Β΄Λυκείου οι μαθητές: Λαρεντζάκης Δημήτριος, Μπίλια Ευγενία, Μπόζα Άννα, Νταούλη Μαρία, Ντούζας Νικόλαος, Οικονομάκης Βασίλειος, Πολυχρονιάδου Νεφέλη, Τσίγκο Κατερίνα και
  • από την Α΄Λυκείου οι μαθητές: Αγαλιώτη Ηλέκτρα, Καραελευθερίου Μαρία, Μαρτινόπουλος Ηλίας, Πόπε Αντέλα.

Τους μαθητές συνόδευσε ο καθηγητής του σχολείου κ.Χαλικιάς Δημήτριος.

Η κ.Κατσιλιέρη μας υποδέχτηκαν στο χώρο υποδοχής του Ιδρύματος και μας έκανε μια σύντομη παρουσίαση της ιστορίας του Ιδρύματος, των δράσεων του αλλά και των δυσκολιών που αυτό αντιμετωπίζει.

logo xatzikiriakio2

Στη συνέχεια οι μαθητές μας γνώρισαν μεγάλο αριθμό των παιδιών που φιλοξενούνται στο χώρο. Συζήτησαν και έπαιξαν μαζί τους για πολύ ώρα με ενθουσιασμό!

Κατά την αναχώρησή τους από το Ίδρυμα η αντιπροσωπεία του σχολείου μας παρέδωσε στους υπεύθυνους τρόφιμα και μια συμβολική χρηματική προσφορά, συγκεντρωμένη από το σύνολο της σχολικής κοινότητας του 3ου ΓΕΛ Πειραιά.

Πολλά συγχαρητήρια στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας για το τόσο πολύ σημαντικό έργο που προσφέρει διαχρονικά.

 

Πρόσθετες πληροφορίες